Overslaan en naar de inhoud gaan

Voertuigverzekeringen

Heb je een nieuwe auto gekocht? Of is de waarde van je auto het nog wel waard om all-risk verzekerd te zijn? Wildschut Verzekeringen maakt een eerlijke vergelijking van alle autoverzekeringen en berekent de optimale dekking van je autoverzekering. Naast autoverzekeringen verzorgen we ook de verzekering voor je oldtimer en/of motor.

 

Welke vragen kunnen we telefonisch beantwoorden?

  • Wat is de optimale dekking: WA, beperkte casco of all-risk?
  • Is er een eigen risico?
  • Welke waarde hanteert de verzekeraar?
  • Welke nieuwwaarderegeling hanteert de verzekeraar?
  • Wat is er allemaal mogelijk met mijn schadevrije jaren?
  • Wat zijn de voorwaarden voor een oldtimerverzekering?

Lees hieronder meer veelgestelde vragen en antwoorden.

Je verzekering makkelijk geregeld

Wildschut Verzekeringen heeft uitstekende polisvoorwaarden, goede service, een gunstige no-claimkorting en gratis opzegservice van je huidige verzekering.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn schadevrije jaren van mijn bromfietsverzekering meenemen naar een autoverzekering?

Ja, bij een aantal verzekeraars is het mogelijk om de schadevrije jaren van je bromfietsverzekering mee te nemen bij het sluiten van een autoverzekering. Dat levert al snel extra korting op je premie op. Wil je weten of dat ook bij jouw maatschappij het geval is? Neem dan contact met ons op.

Klopt het dat ik na een ongeluk mogelijk minder uitgekeerd krijg als ik geen gordel om had?

Ja, dat kan zeker gebeuren. Krijg je een ongeluk met letsel en droeg je op het moment van het ongeluk geen gordel, dan kun je mogelijk een korting tegemoet zien op de schadevergoeding van de WA-verzekeraar van de tegenpartij. Draag dus altijd je autogordel, niet in de laatste plaats vanwege je eigen veiligheid!

Ik heb tijdelijk geen auto - en dus geen autoverzekering meer. Kan ik mijn schadevrije jaren behouden?

Als je je autoverzekering beëindigt, blijven je schadevrije jaren nog 1 jaar geldig. Bij sommige verzekeraars blijven je opgebouwde schadevrije jaren zelfs tot 3 jaar geldig. Dit kan bij hervatting van je autoverzekering een flinke korting op je premie opleveren.